INF Patches mission code

Chat about PC/Games & Other technical problems
User avatar
rhyswilliams999
Master Sargeant
Master Sargeant
Posts: 288
Joined: Mon Jan 23, 2017 9:45 pm
Arma 3 Game Name: INF_Rhys
Location: Fife
Contact:

Re: INF Patches mission code

Post by rhyswilliams999 » Sun Mar 03, 2019 3:10 pm

tf_rt1523g is a Task force radio item
Image

User avatar
Hawkeye
General
General
Posts: 510
Joined: Wed Jan 25, 2017 10:15 pm
Arma 3 Game Name: INF_H@wKEYE
Location: UK/Northumberland
Contact:

Re: INF Patches mission code

Post by Hawkeye » Sun Mar 03, 2019 3:26 pm

rhyswilliams999 wrote:
Sun Mar 03, 2019 3:10 pm
tf_rt1523g is a Task force radio item
I gathered mate, after further testing the patches mod loads in if i run the TFAR Beta. So it looks like the patches is depending on the TFAR beta for some reason. John can you confirm this mate?
Image

User avatar
Mike64
Master Sargeant
Master Sargeant
Posts: 239
Joined: Mon Jan 23, 2017 10:37 pm
Location: UK

Re: INF Patches mission code

Post by Mike64 » Sun Mar 03, 2019 4:29 pm

Hawkeye wrote:
Sun Mar 03, 2019 3:26 pm
rhyswilliams999 wrote:
Sun Mar 03, 2019 3:10 pm
tf_rt1523g is a Task force radio item
I gathered mate, after further testing the patches mod loads in if i run the TFAR Beta. So it looks like the patches is depending on the TFAR beta for some reason. John can you confirm this mate?
Its because someone has come on to the server with TFAR Beta on and when you don't have it loaded it shows an error. Nothing to do with the mod

Me and Bangie where discussing that if you can get the VOIP working better on our pub servers we should stop usingTFAR due to these errors.
Image

User avatar
Hawkeye
General
General
Posts: 510
Joined: Wed Jan 25, 2017 10:15 pm
Arma 3 Game Name: INF_H@wKEYE
Location: UK/Northumberland
Contact:

Re: INF Patches mission code

Post by Hawkeye » Sun Mar 03, 2019 5:16 pm

Ok fair enough!
Any suggestions on how we get VOIP working better??
Image

User avatar
rhyswilliams999
Master Sargeant
Master Sargeant
Posts: 288
Joined: Mon Jan 23, 2017 9:45 pm
Arma 3 Game Name: INF_Rhys
Location: Fife
Contact:

Re: INF Patches mission code

Post by rhyswilliams999 » Mon Mar 04, 2019 3:26 pm

OK, i've modified the Basic.cfg using values from https://github.com/GameServerManagers/G ... etwork.cfg

i'm hoping the values in this might show some change.
Image

User avatar
rhyswilliams999
Master Sargeant
Master Sargeant
Posts: 288
Joined: Mon Jan 23, 2017 9:45 pm
Arma 3 Game Name: INF_Rhys
Location: Fife
Contact:

Re: INF Patches mission code

Post by rhyswilliams999 » Mon Mar 04, 2019 4:52 pm

OK added a few changes
vonCodecQuality = 30; and those changes seems to be just fine, test with Kable on our public server

Also had to update the server to 1.90. Also, issues with Key signatures now.....
Image

Post Reply